De voortent van de caravan brandde op en ook de caravan zelf raakte beschadigd.
Volledig scherm
De voortent van de caravan brandde op en ook de caravan zelf raakte beschadigd. © Brandweer Westhoek

Hevig brandje brengt caravan ernstige schade toe

WestendeOp camping Kompas in de Bassevillestraat in Westende is zondag rond 15.30 een hevige brand uitgebroken. In de voortent van een caravan ontstond plots vuur bij de gasflessen.

 1. “Voeding in de dorpen, detailhandel in het centrum”: Dit is het commercieel plan waarmee Diksmuide zuurstof wil geven aan de middenstand
  PREMIUM
  Diksmuide

  “Voeding in de dorpen, detailhan­del in het centrum”: Dit is het commerci­eel plan waarmee Diksmuide zuurstof wil geven aan de midden­stand

  Er is twee jaar aan gewerkt maar het commercieel strategisch plan met vijftig acties om het handelshart van Diksmuide sneller te laten kloppen ligt op tafel. Voor oppositiepartij Vooruit is het document een ferme stap terug want er is te weinig ruimte voor grote, gekende winkelketens. Tijd voor een kritisch gesprek met burgemeester Lies Laridon (CD&V), bevoegd voor middenstand. Een bloemenwinkel of lingeriezaak in de dorpen ziet ze bijvoorbeeld liever niet.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.