Depannage Degrave kwam het voertuig uit het maïsveld takelen in de Wateringstraat in Slijpe. Op dit beeld is het voertuig reeds wat versleept.
Volledig scherm
Depannage Degrave kwam het voertuig uit het maïsveld takelen in de Wateringstraat in Slijpe. Op dit beeld is het voertuig reeds wat versleept. © Bart Boterman

Geseind bestuurder slaat te voet op de vlucht na nachtelijk ongeval

Slijpe/LombardsijdeIn Slijpe bij Middelkerke is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto in de maïsvelden beland. Het was een fietser die rond 5.45 uur de hulpdiensten verwittigde toen hij het voertuig zag liggen in de Wateringstraat. Het was onduidelijk of de bestuurder nog in het voertuig zat, dus werd met man en macht uitgerukt. Brandweer, politie, ziekenwagen en mug snelden ter plaatse.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).