Ilan (17) - wiens grote hobby paardrijden was - kwam donderdagavond om het leven bij de botsing tegen een slagboom in de Kleine Kerkweg in Middelkerke.
Volledig scherm
Ilan (17) - wiens grote hobby paardrijden was - kwam donderdagavond om het leven bij de botsing tegen een slagboom in de Kleine Kerkweg in Middelkerke. © rv/Boterman

Gemeente Middelkerke bestelt nieuwe slagboom na tragisch ongeval Ilan (17): “Mét reflectoren en belichting om voorbijgangers te waarschuwen”

MiddelkerkeNa het verschrikkelijke ongeval van vorige week, waarbij de 17-jarige Ilan Lingier het leven liet na een botsing met een slagboom, heeft het schepencollege van Middelkerke een nieuwe slagboom besteld. “Wanneer je tegen deze dubbele slagboom zou aanrijden, geeft deze een beetje mee, zodat een harde klap wordt vermeden”, zegt schepen Natacha Lejaeghere (LDD).

 1. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.