Chef Elien Verhulst in haar keuken.
Volledig scherm
Chef Elien Verhulst in haar keuken. © Emelyne Six

Geen Michelinster voor Restaurant Vlass, maar wél erkenning van Orde van de 33 Meesterkoks: “Voor ons zijn de klanten de sterren”

MiddelkerkeGisteren werd de nieuwe Michelingids voorgesteld. Eén van de kanshebbers voor een nieuwe Michelinster was restaurant Vlass aan de Leopoldlaan in Middelkerke. “We hoopten er echt op, maar volgend jaar hebben we misschien meer geluk”, zegt chef Elien Verhulst (23). Eerder deze maand kreeg de jonge kokkin wel de titel van Compagnon de la Toque Blanche van de Orde van de 33 Meesterkoks.

  1. Nieuwpoort lanceert ‘Recht uit zèè’: “De vis op het restaurantbord krijgt een gezicht”
    PREMIUM
    Nieuwpoort

    Nieuwpoort lanceert ‘Recht uit zèè’: “De vis op het restaurant­bord krijgt een gezicht”

    Ooit al eens steenbolk, hondshaai of rode poon besteld op restaurant? Het zijn niet de bekendste vissoorten maar ze komen recht uit de Noordzee. Met het nieuwe project ‘Recht uit zèè’ wil Nieuwpoort de vis die je eet op restaurant een gezicht geven. Minstens drie vierde van de vis die deelnemende restaurants serveren, komt uit de Noordzee, en hoe ze van daaruit op je bord belanden, zal je kunnen ontdekken via een QR-code.