De tramsporen tussen Oostende en Middelkerke zijn bedekt met zand. Daarom zijn vervangbussen ingelegd tussen Oostende en Westende.
Volledig scherm
De tramsporen tussen Oostende en Middelkerke zijn bedekt met zand. Daarom zijn vervangbussen ingelegd tussen Oostende en Westende. © De Lijn

Geen kusttram tussen Oostende en Westende door zandophopingen: vervangbussen ingelegd

Oostende/MiddelkerkeDe kusttramverbinding tussen Oostende en Westende en is sinds woensdagmorgen onderbroken door stormweer. Er vormen zich namelijk grote zandophopingen op de sporen langs de kustbaan tussen Oostende en Middelkerke.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.