Archief. De werken aan het nieuwe zwembad De Krokodiel in Middelkerke. Ze moeten in het najaar zijn afgerond.
Volledig scherm
Archief. De werken aan het nieuwe zwembad De Krokodiel in Middelkerke. Ze moeten in het najaar zijn afgerond. © TVA

Gaslek op werf van nieuwe zwembad: perimeter ingesteld en een buurtbewoner geëvacueerd

MiddelkerkeOp de werf van het nieuwe zwembad ‘De Krokodiel’ in de Westendelaan in Middelkerke is maandag rond 10.30 uur een gaslek ontstaan. Tijdens graafwerken met een kraan werd een leiding van middendruk geraakt. 

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)

  Tommy Jonckheere (32) heeft in het Brugse assisenhof zeven jaar cel gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De Oostendenaar bracht zijn beste vriend op 6 oktober 2018 om het leven met een messteek in het hart. Volgens het hof en de jury had hij echter niet de intentie om het slachtoffer te doden. “Ik wil nog iets betekenen voor de opvoeding van mijn dochter", sprak Jonckheere in zijn laatste woord.