Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © BELGA

Fransman (38) in de cel op verdenking van poging tot doodslag op douanier

MiddelkerkeNegen maanden na een poging tot doodslag op een motorrijder van de douane op de E40, is er een verdachte aangehouden. Dat meldt het parket van Brugge. 

 1. Dit is Teuntje: “Hij is misschien niet het mooiste hondje, maar hij is een echt fotomodel”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Dit is Teuntje: “Hij is misschien niet het mooiste hondje, maar hij is een echt fotomodel”

  Shih Tzu België, een Facebookgroep met ruim 3.300 leden over het hele land, is voor het eerst samengekomen in Nieuwpoort. Daar was Teuntje, het hondje van de Nieuwpoortse Nancy Wynthein (49), dé ster. Iedereen wilde met de negenjarige rakker op de foto. “Het nastaren zijn we ondertussen gewoon. Maar Teuntje heeft toch maar mooi de eerste plaats veroverd op een fotowedstrijd voor hondenvoeding.”
 2. Solidariteitsactie ‘Middelkerke helpt Hamoir’ brengt € 21.000 op
  Middelkerke

  Solidari­teits­ac­tie ‘Middelker­ke helpt Hamoir’ brengt € 21.000 op

  De waterramp in Wallonië bracht afgelopen zomer heel wat mensen op de been om hulp aan te bieden. Zo organiseerde inwoner Eric Vandewalle een campagne om gezinnen uit de getroffen gebieden een weekje vakantie aan zee te gunnen of schonk decoratie Verstraete verf en vloerbekleding aan slachtoffers uit de getroffen gebieden. Daarnaast zette de gemeente Middelkerke haar schouders onder de actie ‘Middelkerke helpt Hamoir’, waarbij bijna 80 Middelkerkse handelaars en verenigingen geld inzamelden: “Na de succesvolle campagne van de handelaars zelf, schenkt de gemeente ook nog eens € 10 000 bij het ingezamelde bedrag”, aldus schepen voor lokale economie en participatie Natacha Lejaeghere (LDD).
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).