De snelwegparking van Mannekensvere krijgt extra beveiliging.
Volledig scherm
De snelwegparking van Mannekensvere krijgt extra beveiliging. © Luc Cassiman

Extra beveiliging voor snelwegparking Mannekensvere

MiddelkerkeDe middenberm van de snelwegparking langs de E40 in Mannekensvere krijgt een afschermende constructie om oversteken tegen te gaan. Naast het plaatsen van camera’s en omheiningen is dat een bijkomende maatregel in de strijd tegen de overlast van transmigranten. Burgemeester Jean-Marie Dedecker dringt al lang op structurele maatregelen om de veiligheid op en rond de autosnelwegparkings te verhogen. 

 1. Opnieuw kassierster bedreigd bij overval op buurtsupermarkt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvluchtte”
  PREMIUM
  Oostende

  Opnieuw kassier­ster bedreigd bij overval op buurtsuper­markt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvlucht­te”

  Een overvaller heeft zaterdagavond een kassierster van supermarkt Spar op de Gistelsesteenweg in Stene bedreigd met een pistool. De overvaller ging aan de haal met de inhoud van de kassa en sigaretten. Zaakvoerder Jurgen Declercq (49) achtervolgde de dief nog, maar de dader kon ontkomen. Het is al de tweede overval op een buurtsupermarkt in Stene in anderhalve maand. “Ik besefte toen dat het een kwestie van tijd was voor het ook bij ons zou gebeuren.”
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken