Ex-burgemeester Janna Rommel-Opstaele (Open Vld) na aantijgingen over leeggeroofd kantoor: “Alles staat op computer en ligt bij de ambtenaren. Beschuldigingen Dedecker zijn burgemeester onwaardig”

Janna Rommel-Opstaele, de uitgetreden Open Vld-burgemeester, reageert op de beschuldigingen van de nieuwe burgemeester Jean-Marie Dedecker. “Alle dossiers staan op de computer en liggen bij de bevoegde ambtenaar. Ik nam enkel mijn persoonlijke bezittingen mee. Wat Dedecker verklaart, is een burgemeester onwaardig.”

21 reacties

 • Mop Woef woef

  2 jaar geleden
  Schande!!! En ik zou die persoonlijke dossiers wel eens willen zie.
 • Robert Croux

  2 jaar geleden
  Mme Rutten, je hebt al iets uit te leggen in Gent nu dat nog! Je weet dat je met Dedecker niet kan stoeien zoals met de eerste de beste. Treedt aub op vooral dit warm gehouden wordt tot in mei. Pak je telefoon en help Jean Marie uit de problemen.
 • Sven Van Der Hoeven

  2 jaar geleden
  Een ware schande en Mw Rommel vind zichzelf dan een dame die haar wereld kent?! Zoiets doe je gewoon niet ongeacht de relatie met je opvolger! Dan nog durven zeggen dat Mr. Dedecker niet van het digitale tijdperk is...gelukkig is zij nog "vrij jong" 1 ding is zeker Mw Rommel heeft alvast weinig rommel achtergelaten.
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Rommel-Opstaele: “Meteen na de verkiezingen was Jean-Marie Dedecker voortdurend op het gemeentehuis om alle dossiers in te kijken." De deur op een kier laten is deze burgemeester die haar taken moet overdragen onwaardig. De deur moet hoe dan ook wagewijd openstaan om een rechtvaardige overdracht en het goed functioneren in het voordeel van de burgers mogelijk te maken. Welk bedrijf heeft lege dossiers en kasten en werkt enkel digitaal? Nonsens.
 • René Schoeters

  2 jaar geleden
  Normaal zou de oud-burgemeester de nieuwe burgemeester bij wijze van overdracht inlichten. Hier doet het grote verlies duidelijk pijn. En als die kasten dan toch allemaal leeg zijn zet ze dan ergens anders, daar staan ze toch maar in de weg! Is gewoon een spelletje pesten!
 1. Ongewenst bij geboorte, acht keer wielerkampioene van Senegal, nu zit Sabelle in gemeenteraad van Koksijde: “Door hard te werken worden vijanden vrienden”
  PREMIUM
  Koksijde

  Ongewenst bij geboorte, acht keer wielerkam­pi­oe­ne van Senegal, nu zit Sabelle in gemeente­raad van Koksijde: “Door hard te werken worden vijanden vrienden”

  Het levensverhaal van Sabelle Diatta (49) uit Oostduinkerke leest als een film. In de lagere school in thuisland Senegal werd ze gepest, als meisje zonder mama en papa. Van timide tiener groeide ze uit tot achtvoudig wielerkampioene van haar land. De liefde bracht haar naar Oostduinkerke, waar ze deze week de eed aflegde als gemeenteraadslid. Een verhaal van tegenslagen, rechtkrabbelen en vooruit kijken.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag