Aloïs D.S. wordt over de hele lijn schuldig geacht.
Volledig scherm
Aloïs D.S. wordt over de hele lijn schuldig geacht. © PN

‘Enkel twee tikskes uitgedeeld’, maar vier jaar na moord op gehandicapte stiefzoon krijgt 75-jarige opnieuw celstraf

Westende/LeuvenAloïs D.S. (75) uit Westende heeft zes maanden cel gekregen voor de aanranding van z’n nieuwe partner. De zeventiger kneep de vrouw in haar borsten toen ze geen seks met hem wilde en gaf haar ook enkele klappen. Vijf jaar geleden kreeg de man 12 jaar cel voor de moord op z’n gehandicapte stiefzoon.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Zes jaar na moord op z'n gehandicapte stiefzoon riskeert Aloïs (75) nieuwe celstraf voor aanranding: “En dat terwijl hij in penitentiair verlof was”
  PREMIUM
  Westende/Leuven

  Zes jaar na moord op z'n gehandicap­te stiefzoon riskeert Aloïs (75) nieuwe celstraf voor aanranding: “En dat terwijl hij in penitenti­air verlof was”

  Twaalf jaar cel kreeg Aloïs D.S. (75) uit Westende kort voor de zomer van 2017 voor de moord op zijn gehandicapte stiefzoon Luc (48). Drie jaar later vergreep hij zich tijdens z'n penitentiair verlof aan z’n nieuwe partner. De zeventiger zou de vrouw in haar borst geknepen hebben toen ze geen seks wilde en enkele klappen hebben gegeven. Althans in de versie van het parket, want zelf ontkent Aloïs dat met klem. “Ik heb enkel twee tikskes uitgedeeld”, klonk het.