In 2015 mocht de tennisclub van Middelkerke nog de Daviscup ontvangen.
Volledig scherm
In 2015 mocht de tennisclub van Middelkerke nog de Daviscup ontvangen. © BELGA

Eigenaar van tennisclubs staat terecht voor subsidiefraude bij organisatie van toernooien

MiddelkerkeDe eigenaar van de tennisclubs in Westende en Middelkerke staat in de Brugse rechtbank terecht voor valsheid in geschrifte en subsidiefraude. Danny V. (56) zou bij de organisatie van tennistoernooien facturen vervalst hebben om subsidies van de gemeente te verantwoorden.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Zie de muren in Oostende tot leven komen: hier zijn The Crystal Ship-kunstenaars tijdens de paasvakantie aan het werk
  PREMIUM

  Zie de muren in Oostende tot leven komen: hier zijn The Crystal Ship-kunste­naars tijdens de paasvakan­tie aan het werk

  De ‘street artists’ van kunstenfestival The Crystal Ship in Oostende gaan vanaf dit weekend aan de slag. Op het einde van de paasvakantie zijn alle werken klaar, maar wie de artiesten graag eens live wil bewonderen, kan de komende twee weken al de muren tot leven zien komen. Nee, ze werken natuurlijk niet allemaal ‘nine to five’ Maar op deze vijf plaatsen heb je veel kans om een bekende straatkunstenaar in actie te spotten.
  Oostende
 1. Bovengrondse bouwwerken aan nieuwbouw VTI Oostende gestart: “Tegen het bouwverlof zou de open ruwbouw af moeten zijn”
  PREMIUM

  Bovengrond­se bouwwerken aan nieuwbouw VTI Oostende gestart: “Tegen het bouwverlof zou de open ruwbouw af moeten zijn”

  De werkzaamheden voor de nieuwbouw van het VTI zitten op kruissnelheid. Na intensieve grondwerken zijn nu de bovengrondse werkzaamheden begonnen. De eerste kolommen werden al geplaatst en tegen het einde van de eerste week van de paasvakantie wordt de volledige funderingsplaat afgewerkt. “Alles verloopt zoals gepland waardoor eind februari 2024 de verhuis klaar zou moeten zijn”, vertelt Kris Barber, technisch directeur van het bouwproject.
  Oostende