Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Thinckstock

Duo riskeert dertig maanden cel voor geweld om gestolen 25.000 euro

Een 41-jarige vrouw uit Westende en een 34-jarige man uit Koksijde riskeren 30 maanden effectieve gevangenisstraf voor ernstige slagen en verwondingen aan iemand die 25.000 euro zou gestolen hebben in Westende. Het slachtoffer liep bij een val van de trap een dubbele schedelbreuk op.

2 reacties

 • Yves Cordy

  1 jaar geleden
  ik vraag mij af of de politie even snel had opgetreden indien Sabrina gewoon aangifte van diefstal was gaan doen. Ik kan er van meepraten. Dat is meestal niet hun prioriteit en als ze al eens iets doen, dan komt de dader er vaak met hulp van een gladde advokaat zonder meer van af!
 • Yves Cordy

  1 jaar geleden
  Even samenvatten. Het "slachtoffer" zou dus "de resterende 22.000€ in de brievenbus van een vriendin" gestopt hebben. We mogen er dus van uitgaan dat hij inderdaad die 25.000€ had gestolen. De reactie van Sabrina en Christophe was er effectief ietwat over. Ik kan hen echter geen stenen smijten. Als je een criminele loopbaan wenst te omarmen (zoals bvb. diefstal) dan moet je de risicos van het vak erbij nemen en niet bij de politie gaan bleiten.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen