Een 22-jarige man in een Renault Twingo (rechts) had geen schijn van kans toen hij verpletterd werd door een Dodge Ram in Mannekensvere.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 22-jarige man in een Renault Twingo (rechts) had geen schijn van kans toen hij verpletterd werd door een Dodge Ram in Mannekensvere. © Bart Boterman

Bestuurder (22) wordt verpletterd door Dodge Ram en sterft ter plaatse, aanrijder vlucht te voet weg: “Ik wist écht niet dat ik iemand had aangereden...”

Middelkerke/Nieuwpoort“Hij nam de domme beslissing om met de auto van zijn kameraad naar huis te rijden”, stelde de advocaat van K.G. (29) maandag in de politierechtbank. De Nieuwpoortenaar pleegde een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf langs de E40 in Middelkerke. In de geleende Dodge Ram reed hij veel te snel én onder invloed achteraan in op een Renault Twingo. De 22-jarige bestuurder daarvan overleefde de crash niet. “Ik hoor u hier alleen maar over ‘ik’ praten. Niet over het slachtoffer of de nabestaanden”, sneerde de politierechter. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.