Een archieffoto van Middelkerken, voordat de strengere maatregelen werden doorgevoerd.
Volledig scherm
Een archieffoto van Middelkerken, voordat de strengere maatregelen werden doorgevoerd. © BELGA

Besmette Antwerpenaars die quarantaine in Middelkerke kwamen uitzitten, zijn zélf naar huis teruggekeerd

De twee mensen uit de provincie Antwerpen die positief getest zijn op het coronavirus en hun quarantaine kwamen uitzitten in hun tweede verblijf in Middelkerke, zijn toch naar huis vertrokken. Dat bevestigt burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD). “Een goede zaak, want hun tweede verblijf is een appartement in een gebouw met nog 112 bewoners, onder wie enkele hoogbejaarden”, zegt hij. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Heeft Middelkerke de mooiste kerstverlichting? Normandpark blijft langer open om van prachtige lichtjes te genieten
  Middelkerke

  Heeft Middelker­ke de mooiste kerstver­lich­ting? Normand­park blijft langer open om van prachtige lichtjes te genieten

  Liefhebbers van sfeervolle kerstlichtjes komen in Middelkerke zonder enige twijfel aan hun trekken. Het centrale Normandpark is met meer dan 70.000 lichtjes uitgedost. Het resultaat is zo knap dat schepen Henk Dierendonck besliste de openingsuren van het park uit te breiden om langer van de pracht en praal te genieten. Ook de deelgemeenten mogen rekenen op flink wat kerstsfeer.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"