Een archieffoto van Middelkerken, voordat de strengere maatregelen werden doorgevoerd.
Volledig scherm
Een archieffoto van Middelkerken, voordat de strengere maatregelen werden doorgevoerd. © BELGA

Besmette Antwerpenaars die quarantaine in Middelkerke kwamen uitzitten, zijn zélf naar huis teruggekeerd

De twee mensen uit de provincie Antwerpen die positief getest zijn op het coronavirus en hun quarantaine kwamen uitzitten in hun tweede verblijf in Middelkerke, zijn toch naar huis vertrokken. Dat bevestigt burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD). “Een goede zaak, want hun tweede verblijf is een appartement in een gebouw met nog 112 bewoners, onder wie enkele hoogbejaarden”, zegt hij. 

  1. Middelkerke neemt op pakkende wijze afscheid van schepen Eddy Van Muysewinkel: “Je ziekte was eerder brandstof om nog vlug even door te zetten”
    Middelkerke

    Middelker­ke neemt op pakkende wijze afscheid van schepen Eddy Van Muysewin­kel: “Je ziekte was eerder brandstof om nog vlug even door te zetten”

    Zaal de Branding vormde het stemmige decor voor een prachtig afscheid van Eddy Van Muysewinkel. De Middelkerkse schepen van Openbare Werken en Cultuur overleed vorig weekend na een dappere strijd tegen kanker. Familie, vrienden en collega’s brachten een laatste groet en spaarden de mooie woorden niet. Van Muysewinkel werd amper 64 jaar.