Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera staan terecht voor de moord op Mihael Parrent.
Volledig scherm
Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera staan terecht voor de moord op Mihael Parrent. © Photo News

ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van campingmoord uit de doeken

Middelkerke/OostendeOp het proces rond de campingmoord in Middelkerke zijn maandag de eerste speurders hun getuigenis komen afleggen. De aanwezigen in de Brugse assisenzaal kregen gruwelijke beelden voor ogen, met één rode draad: bloed, bloed en nog eens bloed. Zelfs de politiemensen waren nog steeds onder de indruk van de weerzinwekkende taferelen die ze destijds onder ogen kregen op camping Marva III. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.

  1. Flitscijfers dalen in Oudenburg
    oudenburg

    Flitscij­fers dalen in Oudenburg

    89 procent van de autobestuurders houdt zich aan de correcte snelheid in Oudenburg. Dat blijkt uit de cijfers van de flitscontroles die uitgevoerd werden door lokale politie Kouter tussen januari en oktober. Dat is een kleine verbetering in vergelijking met vorig jaar. “Er werd even veel geflitst als vorig jaar, maar we zien dat meer mensen zich aan de snelheid houden. Dat is een positieve trend”, zegt burgemeester Anthony Dumarey (Open Vld).