Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera staan terecht voor de moord op Mihael Parrent.
Volledig scherm
Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera staan terecht voor de moord op Mihael Parrent. © Photo News

ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van campingmoord uit de doeken

Middelkerke/OostendeOp het proces rond de campingmoord in Middelkerke zijn maandag de eerste speurders hun getuigenis komen afleggen. De aanwezigen in de Brugse assisenzaal kregen gruwelijke beelden voor ogen, met één rode draad: bloed, bloed en nog eens bloed. Zelfs de politiemensen waren nog steeds onder de indruk van de weerzinwekkende taferelen die ze destijds onder ogen kregen op camping Marva III. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.

  1. Licht Oostendse vuurtoren deels afgeschermd na klachten van bewoners nieuwe woontorens
    PREMIUM
    Oostende

    Licht Oostendse vuurtoren deels afge­schermd na klachten van bewoners nieuwe woontorens

    Het vuurtorenlicht van de Oostendse vuurtoren werd voor een deel afgeschermd om ervoor te zorgen dat het licht de bewoners van de nabijgelegen woontorens niet meer stoort. De huidige vuurtoren maakt al sinds 1949 deel uit van de Oostendse haven en is een baken voor de scheepvaart. Voor veel inwoners zijn de lichten, 3 lichtflitsen om de tien seconden oftewel morsecode voor O, al decennialang een vertrouwd zicht.