In het Brugse assisenhof wordt het proces rond de campingmoord verdergezet.
Volledig scherm
In het Brugse assisenhof wordt het proces rond de campingmoord verdergezet. © Photo News

ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdokters waren onder indruk van gebruikt geweld bij campingmoord

Middelkerke/OostendeDe ene tegenstrijdige verklaring na de andere legden Romuald Verburgh, Julien Butera en Alain Deltrude af in het onderzoek naar de campingmoord in Middelkerke. Speurders van de FGP en onderzoeksrechter Koen Wittouck probeerden dinsdag de puzzel te leggen voor de volksjury. Op de derde procesdag werd nog maar eens duidelijk hoe makkelijk de beschuldigden over de feiten lijken te gaan. Hoe gruwelijk die waren, bleek nog maar eens uit de getuigenis van de wetsdokters. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder in onze liveblog.

  1. 60 gezinnen vrezen voor kinderopvang nadat uitbaatster besluit over een maand te stoppen: “Ik zal mijn werk moeten opzeggen als er geen overnemer is”
    PREMIUM
    Oostende

    60 gezinnen vrezen voor kinderop­vang nadat uitbaat­ster besluit over een maand te stoppen: “Ik zal mijn werk moeten opzeggen als er geen overnemer is”

    De uitbaatster van het Kinderdagverblijf ’t Zeepaardje met twee vestigingen in de Dahlialaan stopt eind dit jaar. Ze is momenteel in gesprek met overnemers, maar er is nog geen duidelijkheid of de kinderdagverblijven zullen open blijven. Voor de 60-tal gezinnen is het bang afwachten. “Het was al een lange zoektocht om een kinderdagverblijf te vinden... en nu begint het opnieuw.” Oppositiepartij Vooruit roept de stad alvast op om een extra inspanning te leveren.