Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera.
Volledig scherm
Romuald Verburgh, Alain Deltrude en Julien Butera. © Photo News

ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

Middelkerke/Oostende“Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.

  1. Vooruit kijkt bezorgd naar Oostendse begroting: “Het zijn moeilijke tijden, maar dit is gewoon slecht bestuur”
    Oostende

    Vooruit kijkt bezorgd naar Oostendse begroting: “Het zijn moeilijke tijden, maar dit is gewoon slecht bestuur”

    Volgende week stemt de Oostendse gemeenteraad over de aanpassing van het meerjarenplan. Het stadsbestuur communiceerde al dat er heel wat besparingsmaatregelen worden genomen om een tekort van 92 miljoen euro op te vangen. Oppositiepartij Vooruit zegt zich toch zorgen te maken om de begroting. “Er wordt 17 miljoen euro aan investeringen geschrapt, maar de schulden stijgen”, zeggen Jeroen Soete en John Crombez.