Het lichaam van Mihael Parrent werd teruggevonden in de koffer van een Seat Ibiza.Foto Henk Deleu
Volledig scherm
Het lichaam van Mihael Parrent werd teruggevonden in de koffer van een Seat Ibiza. Foto Henk Deleu © Deleu en RV

ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”

Middelkerke/OostendeOp het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke zijn donderdag vrienden en familie van slachtoffer Mihael Parrent (37) komen getuigen. Ze beschreven de Oostendenaar als een zorgzame man en vader, maar gingen ook z’n problemen niet uit de weg. De kennissen van Alain Deltrude (48) en Julien Butera (33) probeerden vooral het slechte beeld van beide beschuldigden te nuanceren. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.

 1. Dit cadeautje al gespot? Het is een creatie van ’t Saam-leerlingen
  Diksmuide

  Dit cadeautje al gespot? Het is een creatie van ’t Saam-leerlingen

  Je kan veel uit boeken halen maar je leert nog meer door de theorie in de praktijk om te zetten. Dat hebben ze in Diksmuide goed begrepen. Leerlingen van de derde graad van ’t Saam Cardijn creëerden vijf kerstaccenten. “De jongeren werkten er drie maanden aan. De installaties gloeien niet alleen door de verlichting maar zeker ook door onze fierheid”, klinkt schepen van Evenementen Katleen Winne (Idee Diksmuide) opgetogen.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.