De deuren van de kerk van St Pieters Kapelle werden geel geschilderd, een duidelijke verwijzing naar kunstenaar Nick Ervinck.
Volledig scherm
De deuren van de kerk van St Pieters Kapelle werden geel geschilderd, een duidelijke verwijzing naar kunstenaar Nick Ervinck. © Benny Proot

Achter deze gele kerkdeur gaat een nieuwe wereld open van kunstenaar Nick Ervinck

MiddelkerkeOp 1 juli openen de deuren van K.E.R.K. of Kunsthalle ERvincK. In de ontwijde kerk van Sint-Pieters-Kapelle bouwt de kunstenaar uit Lichtervelde een feeëriek kunstuniversum. De zomertentoonstelling GNI-RI JUL2021 & Wundertower#1 is de aanzet voor een langdurige werking in de kerk voor de komende 8 jaar.

 1. RAPPORT. Dit is de West-Vlaamse finalist van De Leukste Zomerbar. Wat denkt de jury? “Hier geraak je meteen in vakantiesfeer”

  RAPPORT. Dit is de West-Vlaam­se finalist van De Leukste Zomerbar. Wat denkt de jury? “Hier geraak je meteen in vakantie­sfeer”

  Vanavond wordt bekendgemaakt welke zomerbar Dé Leukste Zomerbar van het jaar wordt. Maar eerst is het tijd om de laatste kanshebber op die titel voor te stellen. De jury van HLN-Zomerbar startte met honger en dorst aan haar trip langs de vijf finalisten binnen iedere provincie. Voor West-Vlaanderen kreeg Pata Pata Beachbar in Middelkerke het meeste stemmen. Welke troeven heeft deze locatie? Ontdek het in de video en het juryrapport.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.