Een jonge Fransman in een Renault Twingo had geen schijn van kans toen hij verpletterd werd door een Dodge Ram in Mannekensvere (17 november 2019).
Volledig scherm
Een jonge Fransman in een Renault Twingo had geen schijn van kans toen hij verpletterd werd door een Dodge Ram in Mannekensvere (17 november 2019). © Bart Boterman

3 jaar cel voor bestuurder Dodge Ram die kleine personenwagen ramt waarbij 22-jarige man sterft

Middelkerke/NieuwpoortEen 29-jarige man is in de politierechtbank veroordeeld tot drie jaar cel én drie jaar rijverbod, beiden voor de helft effectief. De Nieuwpoortenaar pleegde een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf langs de E40 in Middelkerke. In een geleende Dodge Ram reed hij veel te snel én onder invloed achteraan in op een Renault Twingo. De 22-jarige bestuurder daarvan overleefde de crash niet. 

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.