Tom Vanpoucke centraal op één van de gemeenteraden die hij in 2020 nog in zijn functie als algemeen directeur van Meulebeke bijwoonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Vanpoucke centraal op één van de gemeenteraden die hij in 2020 nog in zijn functie als algemeen directeur van Meulebeke bijwoonde. © Valentijn Dumoulein

Van pestgedrag tot briefje om niet aan verkiezingen deel te nemen: voormalig algemeen directeur Tom Vanpoucke reageert op audit

MeulebekeUit het forensisch onderzoek van Audit Vlaanderen blijkt dat burgemeester Dirk Verwilst meermaals de schuld voor sommige onregelmatigheden bij bepaalde diensten en in sommige gevallen expliciet bij voormalig algemeen directeur Tom Vanpoucke legt. Die ontkent in de audit en getuigt er tegelijkertijd over pestgedrag.

  1. Route de Roelevard zet stationsbuurt in volle transformatie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”
    Roeselare

    Route de Roelevard zet stations­buurt in volle transforma­tie in de kijker: “Nu al een hippe buurt, maar met het potentieel om de hipste te worden”

    De wijk rond het Roeselaarse station is in volle verandering. Om alle nieuwe en opgefriste plekjes in de verf te zetten, sloeg de lokale middenstand de handen ineen met buurtbewoners en projectontwikkelaars om een nieuwe wandelroute uit te stippelen: Route de Roelevard, vernoemd naar het herontwikkelingsproject aan het station waar de eerste kantoren en handelsruimtes al eind dit jaar klaar moeten zijn. Wie die route aflegt, ontdekt niet alleen de (toekomstige) pareltjes van een buurt in volle metamorfose, maar maakt ook kans op een shop- en horecabon ter waarde van 50 euro.