De politie van de zone MIDOW organiseerde een avondlijke controleactie in Meulebeke, Oostrozebeke en Ingelmunster.
Volledig scherm
De politie van de zone MIDOW organiseerde een avondlijke controleactie in Meulebeke, Oostrozebeke en Ingelmunster. © PZ MIDOW

Trucker blaast positief en moet ruim 2.600 euro boete betalen

Meulebeke/Oostrozebeke/IngelmunsterOndanks het feit dat er omwille van het zomerverlof minder verkeer op de baan is in de regio, hield de politiezone MIDOW toch een weekendcontrole op alcohol en/of druggebruik achter het stuur.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Luchtreinigers zorgen voor schonere en gezondere lucht in modewinkels tijdens Week van de Belgische mode
  Roeselare

  Luchtreini­gers zorgen voor schonere en gezondere lucht in modewin­kels tijdens Week van de Belgische mode

  Stijgende coronacijfers en energiefacturen die de pan uit swingen. De Week van de Belgische Mode, van 10 tot 16 oktober, stelt dan ook veilig werken en winkelen in een gezonde omgeving voorop. Daarom plaatst Philips Domestic Appliances in samenwerking met de Mode Unie in 24 deelnemende winkels innoverende luchtreinigers om schonere en gezondere binnenlucht aan te bieden aan klanten en winkelpersoneel. Ook in gaststad Roeselare.
 3. Op huizenjacht in West-Vlaanderen, maar toch dicht bij Gent: “Beernem, Tielt en Ruiselede zijn betaalbaarder dan Deinze. Ideaal voor oud-studenten”
  PREMIUM
  Tielt/Beernem/Ruiselede

  Op huizen­jacht in West-Vlaanderen, maar toch dicht bij Gent: “Beernem, Tielt en Ruiselede zijn betaalbaar­der dan Deinze. Ideaal voor oud-studenten”

  West-Vlamingen met studenten in huis weten dat de koten in Gent er niet goedkoper op zijn geworden. Ook jonge West-Vlaamse koppels, die in de stad hebben gestudeerd, hebben het niet makkelijk om rond Gent een betaalbare woning te vinden. Dus gingen we eens kijken naar de prijzen van de woningen in de drie West-Vlaamse gemeenten tegen de provinciegrens, dicht bij de snelweg. En volgens makelaars zitten Beernem, Tielt en Ruiselede wel degelijk in de lift bij (oud-)studenten.