Evy Gruyaert siert de eerste cover van In De Buurt Magazine, vanaf dinsdag 30 april gratis bij uw krant.
Volledig scherm
Evy Gruyaert siert de eerste cover van In De Buurt Magazine, vanaf dinsdag 30 april gratis bij uw krant. © Tim De Backer

“Stond de VRT in Meulebeke, ik was nooit weggegaan”

In de West-Vlaamse editie van In de buurt Magazine, dat je op dinsdag 30 april GRATIS bij Het Laatste Nieuws krijgt, siert Evy Gruyaert de cover. Ze woont al jaren niet meer waar ze opgroeide, maar vanuit haar huidige woonplaats staat Vier-presentatrice Evy Gruyaert (39) in een half uur in Meulebeke. 

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Man buiten levensgevaar nadat hij zichzelf steekt met mes: “Hij zat eerst rechtop aan zijn voordeur maar later bleek dat hij er erg aan toe was”
  PREMIUM
  Rumbeke

  Man buiten levensge­vaar nadat hij zichzelf steekt met mes: “Hij zat eerst rechtop aan zijn voordeur maar later bleek dat hij er erg aan toe was”

  De Roemeense man die zondagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht werd na enkele messteken, verkeert niet langer in levensgevaar. Meer zelfs: hij kon al ondervraagd worden en geeft toe dat hij zichzelf zo zwaar heeft verwond. Hoe zijn echtgenote ook gewond raakte, is nog niet duidelijk. “We hoorden de man roepen, maar hadden geen idee wat er precies aan de hand was”, klinkt het in de buurt.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief