De Pool viel vanop het appartement op de derde verdieping naar beneden en belandde op straat in Meulebeke.
Volledig scherm
De Pool viel vanop het appartement op de derde verdieping naar beneden en belandde op straat in Meulebeke. © LSI

Pool (37) die uit appartement viel is overleden: geen aanwijzingen van kwaad opzet

MeulebekeDe Poolse man die dinsdagavond uit een appartement op de derde verdieping naar beneden viel in Meulebeke is overleden. Dat bevestigt het parket. Een andere Pool die ook aanwezig was in het appartement werd meegenomen voor verhoor. Maar tot nu toe zijn er volgens het parket geen aanwijzingen dat er kwaad opzet zou mee gemoeid zijn.

 1. Ingelmunsterse studente Lies (25) gered in The Voice dankzij coach Laura Tesoro
  Ingelmunster

  Ingelmun­ster­se studente Lies (25) gered in The Voice dankzij coach Laura Tesoro

  Lies Verhulst (25) was vrijdag aan het werk te zien in de Blind Auditions van het VTM-programma The Voice. Ze bracht er het nummer ‘You don’t do it for me anymore’ van Demi Lovato en dat leverde spannende televisie op. Niemand van de coaches draaide tijdens Lies’ optreden zijn stoel om, waardoor het aanvankelijk einde verhaal leek voor de studente Maatschappelijk werk. “Ik vind je ‘een moeilijk geval’”, liet Koen Wauters optekenen. “Ik zit hier vol twijfel. Heb ik er goed aangedaan om me niet te draaien of niet? Ik heb je amper een foute noot horen zingen, maar ik heb de lat voor mezelf hoog gelegd dit jaar. Als ik te veel twijfel, draai ik me niet om.” Natalia complimenteerde Lies met haar klankkleur, maar ook zij miste iets. Hetzelfde gold voor Tourist LeMC. Maar plots bracht Laura Tesoro de redding. Zij kan dit seizoen als 5th coach kandidaten redden voor wie de andere coaches zich niet omdraaiden. Lies gaat zo dan toch verder in de wedstrijd.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 3. Debra-Meat wil slachtcapaciteit verhogen van 1,5 naar 2,4 miljoen varkens per jaar, vier jaar na hetze rond undercoverbeelden
  PREMIUM
  Tielt

  De­bra-Meat wil slachtcapa­ci­teit verhogen van 1,5 naar 2,4 miljoen varkens per jaar, vier jaar na hetze rond undercover­beel­den

  Slachthuis Debra-Meat haalt de plannen voor een fikse uitbreiding van de slachtcapaciteit van onder het stof. In 2017 had het slachthuis al een vergunningsaanvraag op zak, maar het plan werd on hold gezet toen Animal Rights undercoverbeelden verspreidde. Als Debra-Meat groen licht krijgt, dan zullen er per jaar tot 2,4 miljoen varkens geslacht worden. Buurtbewoners maken zich zorgen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie