thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Parket wil miljoen euro verbeurd verklaard zien van 14 cocaïnedealers, agent mee terecht voor druggebruik

Veertien cocaïnedealers uit Wielsbeke, Dentergem, Menen, Meulebeke, Waregem, Roeselare en Zulte riskeren celstraffen van vijftien maanden tot vijf jaar. De openbare aanklager wil een miljoen euro drugsgeld verbeurd verklaard zien. Een 35-jarige agent uit Dentergem staat mee terecht omdat hij cocaïne en cannabis gebruikte en aan enkele vrienden gaf. Hij hoopt er zonder straf vanaf te komen.

0 reacties

 1. Huur eens een LEGO-set van de Space Shuttle of een spookhuis: “Te duur voor veel mensen, dus dit is gat in de markt”
  Izegem / Roeselare

  Huur eens een LEGO-set van de Space Shuttle of een spookhuis: “Te duur voor veel mensen, dus dit is gat in de markt”

  Altijd al eens een enorm grote LEGO-set willen bouwen, maar schrikken de soms astronomische prijzen je wat af? Dan hebben Heidi Remmery en schoonzoon Pieter Steurbaut de ideale oplossing. Met ‘t Brickplezier verhuren ze voor een klein bedrag allerlei LEGO-bouwdozen. Hun ‘LEGO-theek’ willen ze het komende jaar nog fors uitbreiden. “Het meeste plezier haal je toch uit het bouwen?”, zeggen ze.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"