Het plannetje met vier mogelijke routes voor Izegem. Route 1 loopt via Meulebeke en Ingelmunster.
Volledig scherm
Het plannetje met vier mogelijke routes voor Izegem. Route 1 loopt via Meulebeke en Ingelmunster. © Elia

Ook Meulebeke en Ingelmunster geven negatief advies over Ventilus-project: “Traject via waterwegen of ondergronds is beter”

Het protest rond het Ventilus-hoogspanningsproject door onze provincie blijft groeien. Een van de mogelijke scenario’s is dat de hoogspanningskabels via Ardooie en Pittem over Meulebeeks en Ingelmunsters grondgebied naar het transformatiestation op de grens van Izegem en Lendelede loopt. Ook Meulebeke en Ingelmunster adviseren nu negatief.

0 reacties

  1. Automobilist (24) onder strikte voorwaarden vrijgelaten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”
    Play
    Roeselare

    Automobi­list (24) onder strikte voorwaar­den vrijgela­ten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”

    De 24-jarige automobilist uit Roeselare die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Roeselare onder invloed een 23-jarige fietsster doodreed, is zaterdag door de onderzoeksrechter onder heel strikte voorwaarden vrijgelaten. “Hij is er echt kapot van. Zijn gedachten gaan enkel naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer.” De jongeman bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar er waren ook sporen van cannabisgebruik.