Het plannetje met vier mogelijke routes voor Izegem. Route 1 loopt via Meulebeke en Ingelmunster.
Volledig scherm
Het plannetje met vier mogelijke routes voor Izegem. Route 1 loopt via Meulebeke en Ingelmunster. © Elia

Ook Meulebeke en Ingelmunster geven negatief advies over Ventilus-project: “Traject via waterwegen of ondergronds is beter”

Het protest rond het Ventilus-hoogspanningsproject door onze provincie blijft groeien. Een van de mogelijke scenario’s is dat de hoogspanningskabels via Ardooie en Pittem over Meulebeeks en Ingelmunsters grondgebied naar het transformatiestation op de grens van Izegem en Lendelede loopt. Ook Meulebeke en Ingelmunster adviseren nu negatief.

0 reacties

 1. Brandweer organiseert marktdag ten voordele van Residentie Hardoy
  Ardooie

  Brandweer organi­seert marktdag ten voordele van Residentie Hardoy

  De Ardooise brandweer organiseert op woensdag 31 augustus een benefietmarkt ten voordele van woonzorgcentrum Hardoy. Ze inviteerden een aantal marktkramers die op de laatste dag van de zomervakantie hun kramen opstellen tussen 14 en 18 uur op het terrein van het WZC langs de Eekhoutstraat. Je zal er onder meer kledij, eierkoeken, wenskaarten, kip aan’t spit, slaapkledij, juwelen, fruit en groenten kunnen aankopen. Op het terras wordt er muzikale animatie voorzien en je kan er genieten van ijscoupes en pannenkoeken. De opbrengst van het initiatief gaat naar het animatieteam van Residentie Hardoy. In september wordt het initiatief nogmaals herhaald maar dan bij en ten voordele van WZC BEN.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.