Het gaat al om de 22ste editie van de ontbijtactie Zonder Grenzen Meulebeke.
Volledig scherm
Het gaat al om de 22ste editie van de ontbijtactie Zonder Grenzen Meulebeke. © Geert De Rycke

Ontbijtactie steunt Rwandese kinderen

De vereniging Zonder Grenzen Meulebeke organiseert op zondag 24 maart voor de 22ste keer een ontbijtactie ten voordele van de vzw Kinderhulp Rwanda.

0 reacties

 1. SJI Tielt blaast jury MNM van hun sokken: “Alsof we vijf Strafste Scholen in één keer gezien hebben”
  Tielt

  SJI Tielt blaast jury MNM van hun sokken: “Alsof we vijf Strafste Scholen in één keer gezien hebben”

  Het SJI van Tielt dingt mee naar de felbegeerde titel van Strafste School van Vlaanderen en ontving woensdag de jury van radiozender MNM. De juryleden - en de lokale persmedewerkers - werden compleet van hun sokken geblazen. Sander Gillis en Laura Govaerts werden op sleeptouw genomen voor een fantastische show van 50 minuten die zich op beide campussen van de school afspeelde. “De hele tijd had ik kippenvel”, zei dj Laura na afloop.
 2. “We wilden wel eens weten hoe het voelt aan de andere kant van de wet te staan”: agenten Gianni (32) en Stacey (26) slaan op de vlucht in nieuw programma ‘Klopjacht’
  PREMIUM
  Izegem / Wevelgem

  “We wilden wel eens weten hoe het voelt aan de andere kant van de wet te staan”: agenten Gianni (32) en Stacey (26) slaan op de vlucht in nieuw programma ‘Klopjacht’

  Hij is hoofdinspecteur bij de politiezone RIHO, zij werkt op de interventiedienst bij de collega’s van de zone VLAS en dus weten ze als geen ander waar je moet op letten als je onder de radar wil blijven. Van de twaalf kandidaten die in het nieuwe Play4-programma ‘Klopjacht’ uit handen van speurders moeten blijven, zijn Gianni Decru (32) uit Izegem en Stacey Vuylsteke uit Wevelgem het opmerkelijkste duo.