Hein 'Hoppie' Dekiere neemt café Den Beer over van Niki Werbrouck. Na de sluiting van ‘t 25ste uur heeft Hein er daardoor opnieuw twee cafés onder zijn hoede. Niki zal wat meer tijd doorbrengen met dochter Estelle, maar blijft wel werken in het café.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein 'Hoppie' Dekiere neemt café Den Beer over van Niki Werbrouck. Na de sluiting van ‘t 25ste uur heeft Hein er daardoor opnieuw twee cafés onder zijn hoede. Niki zal wat meer tijd doorbrengen met dochter Estelle, maar blijft wel werken in het café. © Sam Vanacker

Niki laat café Den Beer over aan Izegemnaar Hein Dekiere, maar blijft er zelf werken: “Ik wil wat meer tijd met mijn dochter doorbrengen”

Meulebeke/IzegemCafé Den Beer op de markt van Meulebeke heeft een nieuwe patron. Hein ‘Hoppie’ Dekiere (54), die ook café ‘t Plectrum in Izegem onder de vleugels heeft, neemt het roer over van Niki Werbrouck (45). Al zullen de vaste klanten Niki niet hoeven te missen. Overdag blijft hij aan de slag in het café en ‘s avonds neemt Hein dan de tapkraan over. “Den Beer is mijn kindje, maar ik laat het met liefde over aan Hoppie.”

  1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
    Play

    En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

  2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
    Play

    Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?