Gauthier Van Weehaeghe en Veerle Croubels in de nieuwe Proxy Delhaize in Meulebeke.
Volledig scherm
Gauthier Van Weehaeghe en Veerle Croubels in de nieuwe Proxy Delhaize in Meulebeke. © RV

Nieuwe Proxy Delhaize opent vrijdag de deuren in Meulebeke

MeulebekeMet een Proxy Delhaize in de Gentstraat 13 opent vrijdag een derde supermarkt in Meulebeke. De nieuwe zaak wordt gerund door zelfstandige uitbaters Gauthier Van Weehaeghe en Veerle Croubels.

 1. Kris en Stefanie gaan voor half jaar op reis en nemen mee... hun tweeling van vijf: “Sommige mensen verklaren ons gek, maar wij zien dit als quality time”
  PREMIUM
  Tielt

  Kris en Stefanie gaan voor half jaar op reis en nemen mee... hun tweeling van vijf: “Sommige mensen verklaren ons gek, maar wij zien dit als quality time”

  Kris Latruwe en Stefanie Cappuyns storten zich eind deze maand in het avontuur. Het Tieltse backpackerskoppel vertrekt voor een half jaar naar Centraal-Amerika, waar ze onder andere in Mexico Engelse les zullen geven aan straatkinderen. Opmerkelijk: hun 5-jarige tweeling Fran en Noor gaat mee. “Waar een wil is, is een weg. Belangrijk is wel dat we dit allebei echt willen doen. Als je twijfelt, begin je er beter niet aan.”
 1. Vicky ruilt plantjes in eerste stekjesbieb van de streek: “Andere liefhebbers een plezier doen met je overschotjes”
  Ingelmunster

  Vicky ruilt plantjes in eerste stekjes­bieb van de streek: “Andere liefheb­bers een plezier doen met je overschot­jes”

  Boekenruilkastjes in het straatbeeld raken stilaan ingeburgerd, maar een ‘stekjesbieb’ is nog vrij nieuw in onze contreien. In dat concept kan je een eigen stekje van een kamer- of vetplant ruilen tegen dat van iemand die ze ook aanbiedt. Vicky Bourgoy (45) uit de Lammekensknokstraat heeft zo’n ruilkast voor haar huis staan en wil iedereen met groene vingers motiveren om mee te ruilen.