Luc De Weirdt (Fluvius), schepen Danny Bossuyt, burgemeester Dirk Verwilst, schepenen Paul Demeulemeester en Rita Decostere met milieuambtenaar Lynn Debusschere en Jan Debrouwere (Fluvius) bij de elektrische laadpaal.
Volledig scherm
Luc De Weirdt (Fluvius), schepen Danny Bossuyt, burgemeester Dirk Verwilst, schepenen Paul Demeulemeester en Rita Decostere met milieuambtenaar Lynn Debusschere en Jan Debrouwere (Fluvius) bij de elektrische laadpaal. © VDI

Nieuwe elektrische laadpaal aan Ter Borcht

In de Ter Borchtlaan, aan de ingang van recreatiedomein Ter Borcht, staat sinds kort een nieuwe elektrische laadpaal. Het gaat om de derde laadpaal in de gemeente Meulebeke.

0 reacties

 1. Izegemse tieners lanceren met Lheureofficielle eigen kledinglijn: “Mooie mode hoeft niet duur te zijn”
  Izegem

  Izegemse tieners lanceren met Lheureoffi­ciel­le eigen kleding­lijn: “Mooie mode hoeft niet duur te zijn”

  Ze zitten nog op de schoolbanken, maar dat weerhoudt vrienden Tarik Fetic, Maarten Deleersnyder, Milan Vandommele en Yari Vanroose (allen 17) er niet van om al ondernemend uit de hoek te komen. De vrienden hebben met Lheureofficielle een eigen kledinglabel opgericht. “We hebben er al ons spaargeld in gestopt en staan ook in voor de creatie, fotografie, verkoop, distributie en marketing.”
 2. Duurzame makeover maakt van STAP de klimaatvriendelijkste academie van Vlaanderen
  Roeselare

  Duurzame makeover maakt van STAP de klimaat­vrien­de­lijk­ste academie van Vlaanderen

  Stad Roeselare, Vlaanderen en de provincie West-Vlaanderen investeren 630.000 euro in de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten (STAP). Werken aan het buitenschrijnwerk en de verlichting maken het gebouw langs de Meenseheirweg een pak klimaatvriendelijker wat ook een positieve impact heeft op de energiefactuur. “Nog tot de bouw van het nieuwe stadhuis klaar is, wordt de hoofdschool van de STAP voor enkele jaren het meest duurzame stadsgebouw van Roeselare. Maar ook daarna blijft STAP Roeselare het meest duurzame gebouw van het hele Vlaamse kunstonderwijs”, zeggen schepenen Nathalie Muylle (CD&V) en Michèle Hostekint (Vooruit).
 3. KOERSbus brengt museum naar de wielerfans: “Topstukken? De fietsen van wereldkampioenen Annemiek van Vleuten, Tony Martin en Eddy Merckx”
  Roeselare

  KOERSbus brengt museum naar de wielerfans: “Topstukken? De fietsen van wereldkam­pi­oe­nen Annemiek van Vleuten, Tony Martin en Eddy Merckx”

  KOERS, het Roeselaarse Museum van de Wielersport, komt voortaan ook naar je toe. In de aanloop naar het WK wielrennen werd een bus omgevormd tot mobiel wielermuseum. Die trekt de komende maanden eerst naar de Roeselaarse scholen om vanaf juli naar tal van steden en gemeenten met een WK-historiek of -link af te zakken. Ook op het WK zelf zal de bus niet ontbreken.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt