Kasteel Ter Borcht.
Volledig scherm
Kasteel Ter Borcht. © Maxime Petit

N-VA wil ook huwelijksplechtigheden in de tuin van kasteel Ter Borcht

MeulebekeVoortaan is het ook mogelijk huwelijksplechtigheden in het statige kader van kasteel Ter Borcht te laten doorgaan. Oppositiepartij N-VA wil nog een stapje verder gaan en pleit er voor ook plechtigheden in de tuin te laten doorgaan.

  1. Boerenprotest stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”
    Roeselare/Ieper/Tielt/Kortrijk/Poperinge

    Boerenpro­test stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”

    Duizend tractoren uit alle uithoeken van West-Vlaanderen hebben woensdagnamiddag het verkeer in de provincie op verschillende plaatsen in de war gestuurd. Op de R32 in Roeselare verzamelden alle boeren drie uur lang en maakten alle verkeer onmogelijk. De combinatie met een ongeval op de E403 in Rollegem-Kapelle en een brandende vrachtwagen op de A19 in Menen maakte de situatie voor veel automobilisten nog erger. De terugtocht van de tractoren zorgde ook in de avondspits nog voor heel wat hinder.