De bewoners van Mivalti in Meulebeke bij hun woning. Samen met de burgemeester en schepen Priem werden de gebouwen twee jaar na de ingebruikname ingezegend.
Volledig scherm
De bewoners van Mivalti in Meulebeke bij hun woning. Samen met de burgemeester en schepen Priem werden de gebouwen twee jaar na de ingebruikname ingezegend. © vdi

Mivalti-huis in Meulebeke koestert uitbreidingsplannen

MeulebekeNegen volwassenen met een beperking verblijven al twee jaar in hun Huis 15A in Meulebeke, onder de vleugels van Mivalti. Een officiële opening zat er door corona nog niet in, maar daar is nu werk van gemaakt.

  1. Melanie bouwt haar cateringzaak uit tot Eethuis Camillus dat in het voorjaar opent in de Poststraat: “Dankzij de Lokaalbrunches ontdekte ik dat ik graag omringd ben door mensen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Melanie bouwt haar catering­zaak uit tot Eethuis Camillus dat in het voorjaar opent in de Poststraat: “Dankzij de Lokaalbrun­ches ontdekte ik dat ik graag omringd ben door mensen”

    Melanie Vanstaen (40) vormt in het voorjaar van 2023 haar cateringbedrijf om tot Eethuis Camillus. Dat zal onderdak vinden langs de Poststraat, in een huis dat dateert uit 1900. De verbouwingswerken zijn er volop aan de gang. Met Eethuis Camillus wil Melanie straks focussen op lunches, desserts en koffie of thee en taart. “Huisbereid, lokaal, veel groenten en kleurrijk worden de codewoorden van wat hier straks op tafel komt”, aldus Melanie.