Enkele leden van de groendienst, schepenen Rik Priem en Danny Bossuyt plantten samen met burgemeester Dirk Verwilst een 'klimaatboom' aan.
Volledig scherm
Enkele leden van de groendienst, schepenen Rik Priem en Danny Bossuyt plantten samen met burgemeester Dirk Verwilst een 'klimaatboom' aan. © vdi

Meulebeke plant deze legislatuur tussen de 250 en 500 extra bomen

MeulebekeDe gemeente Meulebeke engageert zich om deze legislatuur tussen de 250 en 500 bijkomende bomen op zijn grondgebied aan te planten.

  1. ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)
    PREMIUM

    ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)

    De moeder van Sacha Brunessaux (23) stond maandag na drie jaar weer oog in oog met haar zoon in het Brugse assisenhof. Terwijl de meeste mama’s dan meestal de loftrompet blazen, was dat bij Isabelle H. (51) allesbehalve zo. De vrouw vertelde honderduit over bedreigingen: “Hij zei dat hij mij in brand zou steken”. “Ons moeder begon zelf raar te doen”, viel broer R. uit de lucht.
    Roeselare