Door de klap tegen een boom brak het linkervoorwiel af van de Mercedes.
Volledig scherm
Door de klap tegen een boom brak het linkervoorwiel af van de Mercedes. © Hans Verbeke

Man (23) valt in slaap achter het stuur en knalt tegen boom

MeulebekeEen 23-jarige man uit Meulebeke is zaterdagnacht van de weg afgeraakt en tegen een boom geknald. De man verklaarde dat hij in slaap was gevallen achter het stuur.

 1. Bib in Gitsestraat moeilijk bereikbaar door wegenwerken
  Roeselare

  Bib in Gitse­straat moeilijk bereikbaar door wegenwer­ken

  De komende maanden kun je hinder ondervinden als je met je wagen naar de afdeling van kenniscentrum ARhus in de Gitsestraat gaat. In de Gitsestraat en de Oude Noordlaan worden oude leidingen van elektriciteit, drinkwater en telecom vervangen. Deze werken situeren zich tot half november aan de bib, de rest van de Gitsestraat volgt daarna. Als de weersomstandigheden goed blijven, zullen deze werken klaar zijn tegen midden maart 2022. Daarna volgen rioleringswerken. In de Honzebroekstraat worden tot eind november rioleringen vervangen. Auto’s kunnen er niet door. De parking is is bereikbaar via de Gitsestraat. Te voet kun je dan rondgaan om via het trottoir de bib te bereiken.
 2. “We wilden wel eens weten hoe het voelt aan de andere kant van de wet te staan”: agenten Gianni (32) en Stacey (26) slaan op de vlucht in nieuw programma ‘Klopjacht’
  PREMIUM
  Izegem / Wevelgem

  “We wilden wel eens weten hoe het voelt aan de andere kant van de wet te staan”: agenten Gianni (32) en Stacey (26) slaan op de vlucht in nieuw programma ‘Klopjacht’

  Hij is hoofdinspecteur bij de politiezone RIHO, zij werkt op de interventiedienst bij de collega’s van de zone VLAS en dus weten ze als geen ander waar je moet op letten als je onder de radar wil blijven. Van de twaalf kandidaten die in het nieuwe Play4-programma ‘Klopjacht’ uit handen van speurders moeten blijven, zijn Gianni Decru (32) uit Izegem en Stacey Vuylsteke uit Wevelgem het opmerkelijkste duo.
 1. Onafhankelijken willen Mobipunt op andere locatie dan Goethalsplaats: “Er verdwijnen te veel parkeerplaatsen”
  Meulebeke

  Onafhanke­lij­ken willen Mobipunt op andere locatie dan Goethals­plaats: “Er verdwijnen te veel parkeer­plaat­sen”

  In de plannen voor de vernieuwing van de Markt zit ook de Goethalsplaats inbegrepen. Daar wil De Lijn een Mobipunt installeren, een plaats waar diverse vormen van vervoer worden aangeboden. Dat kan variëren van busritten tot deelfietsen en -auto’s. De onafhankelijken hekelen echter dat daar te veel parkeerplaatsen verloren gaan en pleiten voor een inplanting op een andere locatie.