Politie en parket waren de hele dag in de weer aan de woning met witte gevel langs de Veldstraat in Meulebeke waar de 27-jarige vrouw levenloos aangetroffen werd.
Volledig scherm
Politie en parket waren de hele dag in de weer aan de woning met witte gevel langs de Veldstraat in Meulebeke waar de 27-jarige vrouw levenloos aangetroffen werd. © Hans Verbeke

Jonge vrouw dood aangetroffen in verloederd huis: bewoner (30) opgepakt

MeulebekeIn een bouwvallige woning langs de Veldstraat in Meulebeke is maandagmorgen het levenloos lichaam aangetroffen van een 27-jarige vrouw uit de Westhoek. De politie beschouwt haar overlijden als verdacht. De bewoner van het huis is van z’n vrijheid beroofd.

  1. Dovy Natourcriterium verwelkomt Mark Cavendish
    Roeselare

    Dovy Natourcri­te­ri­um verwelkomt Mark Cavendish

    Terwijl de vzw Roeselare Koerst eerder deze week al op op hoopte, is een feit. Op dinsdag 20 juli mogen ze Mark Cavendish verwelkomen tijdens het Dovy Natourcriterium, het enige natourcriterium dat in de Benelux georganiseerd wordt. De 36-jarige Brit van Deceuninck-Quick Step ontpopte zich dit jaar tot het fenomeen in de Tour. Niet alleen boekte hij in deze Tour al vier ritzeges, hij mag vandaag pronken met 34 etappezeges in zijn carrière wat een evenaring van het record van Eddy Merckx is. Bovendien staat hij ook op kop in het puntenklassement. Andere renners die hun komst al bevestigden zijn ritwinnaars Dylan Teuns en Tim Merlier en lokale klassebakken Tim Declercq en Jelle Wallays. Meer op http://natourroeselare.be.