Sfeerbeelden Berencross 2022 Meulebeke
Volledig scherm
Sfeerbeelden Berencross 2022 Meulebeke © vdi

IN BEELD. Supporters vinden de weg naar zonnige Berencross: “We komen voor de sport én de sfeer”

MeulebekeOmdat de hemelsluizen in de nacht van vrijdag op zaterdag waren open gegaan lag het parcours van de Berencross er goed modderig bij. Een uitdaging die veldrijder Michael Vanthournout al voor het derde jaar op rij de baas kon. Gelukkig voor het aanwezige publiek was de zon tijdens de cross zelf van de partij en bleef regen achterwege.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Wintermarkt in residentie Hardoy
  Ardooie

  Winter­markt in residentie Hardoy

  Residentie Hardoy organiseert op vrijdag 2 december vanaf 15 uur een wintermarkt. In de Eekhoutstraat 11 is iedereen welkom om te speuren naar het ideale kerstcadeau. Zo tekent ’t Sneukelmondje present met allerlei lekkernijen, Sjetje en Gazetje met kaarten en crea,Sarah met handgemaakte mandjes, Anoushka met Mylène producten, Doreen met handgemaakte juwelen, Eva met droogbloemcreaties, Evelyne met handgemaakte juwelen, Petra met lekkernijen en geschenkjes, Hannelore met pyjama’s en ondergoed, Marleen met zelfgemaakte wenskaarten en Team Hardoy met sfeerfoto’s en eigen creaties. Ook kan je er genieten van hotdogs, croque monsieurs, glühwein, chocolademelk of een jenever.
 3. CM verspreidt 400 vlaggetjes in Roeselaars straatbeeld op Black Friday: “Liever inzetten op attent zijn dan op spullen kopen”
  Roeselare

  CM verspreidt 400 vlaggetjes in Roeselaars straat­beeld op Black Friday: “Liever inzetten op attent zijn dan op spullen kopen”

  Wie vandaag door Roeselare wandelde is het misschien al opgevallen. Op tientallen plaatsen in de stad hangen vlaggetjes waarbij de tekst ‘Black Friday’ vervangen wordt door ‘Rak Friday’. Het gaat om een actie van Gezonde Buurt met de steun van de Stad, waarmee opgeroepen wordt tot Random Acts of Kindness - willekeurige onbaatzuchtige daden.