Zoon en vader Alexander en Wim Hullebusch konden van op de eerste rij zien hoe Wout van Aert zich tot Belgisch kampioen cyclocross kroonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoon en vader Alexander en Wim Hullebusch konden van op de eerste rij zien hoe Wout van Aert zich tot Belgisch kampioen cyclocross kroonde. © VDI

Geen publiek welkom, maar zij konden Wout van Aert wél zien zegevieren op het BK veldrijden: “VIP in onze voortuin”

MeulebekeHet Belgisch kampioenschap veldrijden in Meulebeke leverde met Wout van Aert een mooie winnaar op, maar het evenement moest het door corona zonder publiek stellen. Een groot gemis voor de echte supporters, maar niet iedereen moest het spektakel op domein Ter Borcht missen. Dit zijn de weinige toeschouwers die Wout van Aert wél van dichtbij over de streep zagen rijden. “En dan staat het podium ook nog eens voor mijn deur. Fantastisch!”

 1. Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwproject af: “Babywellness, kinderdagverblijf en dienstenchequebedrijf onder één dak”
  PREMIUM
  Pittem

  Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwpro­ject af: “Babywell­ness, kinderdag­ver­blijf en diensten­che­que­be­drijf onder één dak”

  Eliene Verbrugge opent op 1 februari Babykoezie. De opstart van de babywellness is het sluitstuk van een groots familieproject. In de nieuwbouw vonden naast Babykoezie ook al Elienes kinderdagverblijf Drommels en dienstenchequebedrijf At Your Service van moeder Marie-Anne en zus Nathalie onderdak. “Bij ons is het altijd een voor allen en allen voor een”, zegt de familie trots.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest