Sonja Kimpen, Dirk Verwilst en Gertjan Goemaere (DV Foods) en Jean-Pierre Goeseels (ITQI) met de bekroonde producten en een van de Awards.
Volledig scherm
Sonja Kimpen, Dirk Verwilst en Gertjan Goemaere (DV Foods) en Jean-Pierre Goeseels (ITQI) met de bekroonde producten en een van de Awards. © Foto VDI

DV Foods valt in de prijzen met drie producten

 1. Vrienden Lieven en Frederik zamelen met fietstocht naar Santiago de Compostella geld voor het goede doel in: “Artsen hebben ooit mijn dochter gered, nu wil ik iets voor hen terug doen”
  PREMIUM

  Vrienden Lieven en Frederik zamelen met fietstocht naar Santiago de Compostel­la geld voor het goede doel in: “Artsen hebben ooit mijn dochter gered, nu wil ik iets voor hen terug doen”

  Met een ambitieuze fietstocht van ruim tweeduizend kilometer door berg en dal naar Santiago de Compostela wil Lieven Dejonckheere (44) een droom die hij op zijn twaalfde al koesterde eindelijk waarmaken. Hij krijgt daarbij de steun en het gezelschap van leeftijdsgenoot en oud-collega Frederik Carton. Het duo doet dat niet zomaar, maar koppelt er een goed doel aan. “Artsen van het UZ Gent hebben indertijd mijn dochter gered en nu wil ik iets voor hen terug doen”, aldus Lieven. Het duo bereidt zich al anderhalf jaar intensief voor, met zelfs een ietwat opmerkelijke ‘cafétest’.
  Izegem
 2. Je telecom en energie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeliger uit? Wij maakten de berekening
  Mijntelco

  Je telecom en ener­gie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeli­ger uit? Wij maakten de berekening

  Dat telecompakketten in verschillende vormen en maten bestaan, hoeven we jou vast niet meer uit te leggen. Wat je misschien nog niet wist, is dat sommige providers je ook de mogelijkheid bieden hun aanbod te combineren met een energiecontract of bancaire diensten. In ruil krijg je een korting op je maandelijkse factuur. Is combineren de moeite of niet? Mijntelco.be zocht het uit.