Mobiliteitsschepen Katrien Seys van Meulebeke in de Gentstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Mobiliteitsschepen Katrien Seys van Meulebeke in de Gentstraat. © Valentijn Dumoulein

Deze fietsknelpunten in Meulebeke zien onze lezers graag aangepakt: “Gent- en Pittemstraat krijgen in voorjaar 2021 nieuwe fietspaden”

MeulebekeNu er een nieuwe meerderheid in de gemeenteraad is gevonden kan het meerjarenplan van Meulebeke binnenkort worden goedgekeurd. Dat is ook goed nieuws voor fietsers, want daardoor kan de gemeente eindelijk werk maken van de langverwachte heraanleg van de Gent- en Pittemstraat. Twee verkeersaders die onze lezers, gevraagd naar hun fietsknelpunten in Meulebeke, terugkwamen. Wij schotelden die samen met enkele andere problemen voor aan mobiliteitsschepen Katrien Seys. Alles over de plannen rond fietsen in Meulebeke maakt onderdeel uit van ons fietsdossier West-Vlaanderen.

 1. Handelaars Brugsesteenweg zorgen samen voor het perfecte Valentijnscadeau
  Roeselare

  Handelaars Brug­sesteen­weg zorgen samen voor het perfecte Valentijns­ca­deau

  Enkele handelaars uit de Brugsesteenweg, die geconfronteerd worden met wegenwerken in de buurt, bundelen de krachten voor een Valentijnsactie. Elk vanuit hun eigen specialisatie leveren ze een bijdrage aan een unieke geschenkbox om je partner in de watten te leggen op het feest der geliefden. “De box bevat een leuke mix van unieke attenties en vormt het ideale geschenk voor een geslaagde Valentijn”, klinkt het bij de handelaars. “Bloemen Rozenbach stelt een fleurig boeket samen, terwijl Schoonheidsinstituut Jolie zorgt voor een waardebon van 15 euro. Drukkerij Impresso en doopsuiker le petit four maken een gepersonaliseerde valentijnskaart met de foto van het koppel en brengen sfeer met een ‘you light up my life’ kaars. Apotheek Oostpark laat op hun beurt genieten van geurende badproducten en Foodstore zorgt voor bubbels en lekkers om Valentijn in stijl te vieren.” De unieke box kost 75 euro en kan besteld worden bij de deelnemende handelaars of via de webshop van Rozenbach. De boxen dienen afgehaald te worden op een op voorhand afgesproken tijdstip, maar kunnen ook gratis aan huis geleverd worden in Roeselare en deelgemeenten. “Let wel, voor de gepersonaliseerde valentijnskaart hebben we een kwalitatieve foto en/of persoonlijke tekst nodig. Die moet voor 11 februari gemaild worden naar wim@impresso.be.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo