De Mindermobielencentrale van Meulebeke zoekt chauffeurs.
Volledig scherm
De Mindermobielencentrale van Meulebeke zoekt chauffeurs. © Toyota

Chauffeurs gezocht voor de Mindermobielencentrale

MeulebekeMeulebeke is op zoek naar chauffeurs die willen rijden voor de lokale Mindermobielencentrale.

 1. The Art Factory opent nieuw schooljaar met driedaagse vol muziek
  Roeselare

  The Art Factory opent nieuw schooljaar met driedaagse vol muziek

  The Art Factory (TAF), de muzikale hotspot aan de Vierwegstraat, start hun schooljaar opnieuw met een TAF Open Doors. Tijdens het weekend van 9,10 en 11 september kan je inschrijven voor lessen, info krijgen, de school en de muziekstudio’s ontdekken en fijne live optredens meepikken. Zo pakt TAF onder meer uit met de nieuwe live-show van ‘Bad Decision - A Bad Religion Tribute Band’, een uniek en éénmalig reünieconcert van ‘De Serendipiditeiten’, alle Beatles hits met ‘The Heartclub Band’, het premièreconcert van de nieuw band ‘Salut Les Copains!’ en een Americana & Country apéroconcert van ‘Tamaloe’. Alle optredens zijn gratis en ook het TAFBAR-terras is open. Meer op https://theartfactory.be.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 3. Cinthy wil lievelingshond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”
  PREMIUM
  Izegem

  Cinthy wil lievelings­hond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”

  Dat een band tussen baasje en huisdier immens sterk kan zijn bewijzen Cinthy Waegebaert en haar hond Laika. De Izegemse heeft een chronische ziekte waardoor ze niet optimaal meer kan bewegen, maar vindt dankzij haar Mechelse herder nog veel levensvreugde. Alleen sukkelt Laika al een eind met zijn knieën en dringt een operatie zich op. Cinthy hoopt met een steunactie nu genoeg geld op te halen om dat mogelijk te maken. “Anders moet ik hem laten inslapen en dat kom ik nooit te boven”, klinkt het.