Dirk en Kathleen van huisbrouwerij Klondiker lanceren zes nieuwe bieren en een picon op hun vernieuwd tuinterras.
Volledig scherm
Dirk en Kathleen van huisbrouwerij Klondiker lanceren zes nieuwe bieren en een picon op hun vernieuwd tuinterras. © VDI

Brouwerij Klondiker lanceert zes nieuwe bieren en een eigen picon

MeulebekeHuisbrouwerij Klondiker in Meulebeke heeft met de zomer in zicht zes nieuwe bieren klaar en een eigen picon op basis van een recept op grootmoeders wijze. Als kers op de taart heeft de zaak naast een eigen degustatieruimte met De Lochting nu ook een vernieuwd tuinterras.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Marthe (23) sterft tijdens Batjesweekend in Roeselare na aanrijding met auto: “Ze was een zonnetje, altijd lachen”
  Play
  Roeselare

  Marthe (23) sterft na aanrijding met auto, bestuurder was onder invloed: “Ze was een zonnetje, altijd lachen”

  De feestelijke opening van de Roeselaarse Batjes met het traditionele vat van Rodenbach is vrijdagnacht met een drama geëindigd. Op een invalsweg naar het stadscentrum kwam een 23-jarige fietsster uit Roeselare om het leven bij een verkeersongeval. De 24-jarige aanrijder was onder invloed van alcohol. In een eerste reactie reageert de familie van slachtoffer Marthe Hanssens bijzonder aangeslagen. “Ze stond aan het begin van haar leven”, klinkt het diep bedroefd.
 3. Diploma’s fietslessen voor volwassenen uitgereikt
  Roeselare

  Diploma’s fietsles­sen voor volwasse­nen uitgereikt

  De stad Roeselare organiseert, samen met Buurtsport en de vrijwilligers van fietsclub Schiervelde, al een tiental jaar fietslessen voor volwassenen. Dit jaar staan er vier reeksen van 12 lessen op het programma, goed voor zo’n 40 volwassenen. Aan de lessenreeks die op 7 juni startte namen acht volwassenen deel. Zij kregen woensdagavond hun diploma. De volgende lessenreeks start midden september. Meer info en inschrijven voor de fietslessen via https://sport.roeselare.be/fietslessen-voor-volwassenen.