Door het ongeval belandde één auto gedeeltelijk in de gracht en was de Elbestraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer.
Volledig scherm
Door het ongeval belandde één auto gedeeltelijk in de gracht en was de Elbestraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer. © Alexander Haezebrouck

Bestuurder lichtgewond bij frontale botsing

MeulebekeIn de Elbestraat in Meulebeke botsten vrijdagavond twee auto’s frontaal op elkaar in een bocht. Eén bestuurder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de Elbestraat een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.