Op een kruispunt op de Tuinwijk in Meulebeke kwam het tot een botsing tussen 2 auto's. De Fiat 500 werd in de rechterflank gegrepen.
Volledig scherm
Op een kruispunt op de Tuinwijk in Meulebeke kwam het tot een botsing tussen 2 auto's. De Fiat 500 werd in de rechterflank gegrepen. © Danny Sagaert

Automobiliste gewond bij ongeval op Tuinwijk in Meulebeke

Meulebeke/TieltBij een verkeersongeval op de Tuinwijk in Meulebeke is zaterdagavond een automobiliste uit Tielt gewond geraakt.

 1. Cultuurkapel De Schaduw herademt nu beperkte culturele buitenactiviteiten weer kunnen: “Vanaf zaterdag terras en binnen enkele weken ook outdoor voorstellingen”
  Ardooie

  Cultuurka­pel De Schaduw herademt nu beperkte culturele buitenacti­vi­tei­ten weer kunnen: “Vanaf zaterdag terras en binnen enkele weken ook outdoor voorstel­lin­gen”

  Het buitenplan dat op zaterdag 8 mei ingaat geeft groen licht aan beperkte culturele evenementen. Cultuurkapel De Schaduw grijpt die versoepeling direct aan om opnieuw wat leven in de brouwerij te brengen. Naast de kapel langs de Wezestraat openen ze komende zaterdag hun ‘Grasterras’ waar het gezellig vertoeven wordt, en vanaf 22 mei programmeren ze er ook muziek, comedy,… “Al onze medewerkers waren direct dolenthousiast om de handen uit de mouwen te steken. Het doet deugd om alles weer in gang te steken”, aldus bezieler Jonah Muylle.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”