Ann Vandenberghe en Nathalie Vanderbeke zoeken een overnemer voor café Den Biechtstoel.
Volledig scherm
Ann Vandenberghe en Nathalie Vanderbeke zoeken een overnemer voor café Den Biechtstoel. © VDI

Ann en Nathalie zoeken noodgedwongen overnemer voor café Den Biechtstoel: “Uiteraard gaan we de zaak missen. Aan onze toog zijn zelfs koppels gevormd”

MeulebekeAnn Vandenberghe (54) en Nathalie Vanderbeke (42) zijn op zoek naar een nieuwe uitbater voor café Den Biechtstoel. Hun gezellige bruine kroeg in de Veldstraat groeide al snel uit tot een begrip in Meulebeke, maar nu moeten de vrouwen door gezondheidsredenen de handdoek in de ring gooien.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.