Het logo van Huis van het Kind.
Volledig scherm
Het logo van Huis van het Kind. © RV

Amélie Soenens nieuwe coördinator Huis van het Kind

Ruiselede / Wingene / Pittem / MeulebekeSinds kort is gemeenteraadslid Amélie Soenens (Lijst van de Burgemeester) de nieuwe intergemeentelijke coördinator van het Huis van het Kind.

 1. Hotel-restaurant Shamrock neemt concurrent El Parador over en breidt de zaak zelfs uit: “De perfecte gelegenheid voor de kinderen om te tonen wat ze waard zijn”
  Tielt

  Ho­tel-restaurant Shamrock neemt concurrent El Parador over en breidt de zaak zelfs uit: “De perfecte gelegen­heid voor de kinderen om te tonen wat ze waard zijn”

  Jochen Heytens en Annelies Vlaemynck van hotel-restaurant Shamrock nemen vanaf 31 december de uitbating van El Parador op zich. Niet alleen blijven het hotel, restaurant en feestzaal bestaan, in de loop van 2022 komt er zelfs een zomerbar. Er stapt bovendien een volgende generatie mee in het verhaal. “Nicolas en Renée studeren straks af en willen zich engageren in de nieuwe zaak, die ‘El Parador by Shamrock’ zal heten.”
 2. André (74) sterft op fiets tijdens seizoensafsluiter fietsclub Bicro: “Hij was kerngezond. We dachten altijd dat hij 100 jaar zou worden”
  PREMIUM
  Tielt/Dentergem

  André (74) sterft op fiets tijdens seizoensaf­slui­ter fietsclub Bicro: “Hij was kerngezond. We dachten altijd dat hij 100 jaar zou worden”

  Hij was kerngezond en nooit ziek. En toch is een hartfalen woensdagavond wielertoerist André Van Keirsbulck (74) uit Tielt fataal geworden. Hij reed met enkele clubgenoten van fietsclub Bicro uit Tielt mee voor de seizoensafsluiter, toen hij in Dentergem plots onwel werd en stierf. “Een gouden kerel met gouden handen”, omschrijft schoonzoon Wim hem.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Pittem krijgt nieuwe viswinkel dankzij topchef Gilles Pauwels: “Veel mensen kennen me al dankzij pop-up HAY”
  Pittem

  Pittem krijgt nieuwe viswinkel dankzij topchef Gilles Pauwels: “Veel mensen kennen me al dankzij pop-up HAY”

  Gilles Pauwels en Valerie Tack openen dit najaar een gloednieuwe viswinkel in Pittem. Voor het jonge koppel, dat volop het voormalige Belfius-bankkantoor in de Tieltstraat aan het verbouwen is, wordt het ‘Vis Ateljee’ het begin van een nieuw hoofdstuk. “Heel vaak zijn mensen, ook rasechte vleesliefhebbers, verbaasd over hoe fantastisch lekker vis kan smaken. Daar doe ik het voor”, zegt Gilles.