Peace Village vangt 100 vluchtelingen op.
Volledig scherm
Peace Village vangt 100 vluchtelingen op. © Henk Deleu

Vlaams Belang protesteert tegen asielopvang in Mesen

De partij Vlaams Belang zegt dat de opvang van asielzoekers niet thuishoort in Mesen. “Een dergelijke opvang hoort niet thuis in woonwijken en stadscentra, en al zeker niet in een stad die amper 1.000 inwoners telt.” Burgemeester Sandy Evrard benadrukte eerder dat de bezoekers welkom zijn. 

0 reacties

 1. Burgemeester Mesen geschokt door brief Clarebout Potatoes: “Moeten we echt wachten tot hier een kind wordt aangereden?”
  Mesen

  Burgemees­ter Mesen geschokt door brief Clarebout Potatoes: “Moeten we echt wachten tot hier een kind wordt aangereden?”

  Sandy Evrard (MLM), de burgemeester van Mesen, kan er hoegenaamd niet mee lachen dat in een brief wordt gezegd dat op de N314 enkele verkeersincidenten moedwillig georkestreerd werden. “Laster”, zegt de burgervader. De brief is afkomstig van de advocaat van Clarebout Potatoes, dat blijkbaar een proefproject rond het aan banden leggen van het zwaar vrachtverkeer op de gewestweg N314 niet ziet zitten.
 2. Piet (77) wil dat wandelaars ook Wijtschate en Wulvergem ontdekken: “Heropen trage wegen voor wandelroutes”
  Heuvelland

  Piet (77) wil dat wandelaars ook Wijtschate en Wulvergem ontdekken: “Heropen trage wegen voor wandelrou­tes”

  Vaak overspoelen heel wat wandelaars in het weekend de dorpen Westouter en Kemmel. Om de drukte daar wat te minderen, zouden de stappers Wijtschate en Wulvergem kunnen aandoen. Daar kunnen mooie wandellussen komen, mits er enkele trage wegen worden heropend. “De gemeente moet daarvoor onderhandelen met de landbouwers, maar ik denk dat daar het schoentje wringt”, aldus Piet Hardeman, bezieler van verschillende wandelroutes in de gemeente.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!