Buurtbewoners, burgemeester Sandy Evrard en oppositielid Kristof Veramme.
Volledig scherm
Buurtbewoners, burgemeester Sandy Evrard en oppositielid Kristof Veramme. © Henk Deleu

Mesen smeekt Vlaamse overheid maatregelen te nemen tegen zwaar verkeer in de stad: “Moet er misschien eerst een kind worden doodgereden?”

Burgemeester Sandy Evrard van Mesen is de meer dan 300 vrachtwagens en landbouwvoertuigen die dagelijks door zijn stad rijden kotsbeu. Elke dag krijgt de burgervader klachten van bewoners die hinder ondervinden. Er werd al meermaals aangeklopt bij verschillende overheden, maar niets helpt. Daarom besluit de gemeenteraad om het probleem onder aandacht te brengen van Vlaams minister Lydia Peeters. “Onze laatste reddingsboei.” 

0 reacties

  1. Katapulteer jezelf terug naar de middeleeuwen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
    PREMIUM
    Zuid-West-Vlaanderen

    Katapul­teer jezelf terug naar de middeleeu­wen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

    Nog geen plannen voor het weekend? Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan terecht in Izegem, de Bourgondiër daarentegen in Zonnebeke. De cultuurfanaten krijgen drie expo’s voorgeschoteld, terwijl je in Ieper de vrede kan vieren. Keer je liever eens terug in de tijd? Dan moet je in Westrozebeke zijn. Veel plezier!