De wolf is zondag 25 april gefotografeerd bij Dinteloord in Nederland.
Volledig scherm
De wolf is zondag 25 april gefotografeerd bij Dinteloord in Nederland. © Hans Peter Nouwen

Viel jonge wolf schapen in Kalmthout en geiten in Merksplas aan?

Merksplas/KalmthoutHet is niet uitgesloten dat de schapen die onlangs op een weide aan de Kalmthoutse Heide zijn aangevallen, het slachtoffer zijn geworden van een wolf. In het Nederlandse Dinteloord, niet ver van de Belgische grens, is immers een jonge wolf gesignaleerd. Mogelijk heeft datzelfde dier in Merksplas ook geiten aangevallen.

  1. Paul Stoffels ontwikkelde mee HIV-medicijn en coronavaccin, en is nu ereburger van Rijkevorsel: “Trots dat ik de wereld een beetje beter heb kunnen maken”
    PREMIUM
    Rijkevorsel

    Paul Stoffels ontwikkel­de mee HIV-medicijn en coronavac­cin, en is nu ereburger van Rijkevor­sel: “Trots dat ik de wereld een beetje beter heb kunnen maken”

    Paul Stoffels (60), een van de invloedrijkste medici in de farmaceutische industrie van de laatste decennia, heeft zaterdag in aanwezigheid van zijn naaste familie het ereburgerschap van Rijkevorsel in ontvangst genomen. Paul groeide op in het gehucht Achtel, ontwikkelde een vaccin tegen HIV en was de drijvende kracht achter het coronavaccin van Johnson&Johnson. “Ik reis nog altijd de wereld af, maar in de Kempen is het altijd thuiskomen”, zegt Paul.