Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Trajectcontrole op Steenweg op Weelde en Steenweg op Zondereigen

Merksplas/TurnhoutOp de Steenweg op Weelde in Merksplas en aansluitend de Steenweg op Zondereigen in Turnhout wordt trajectcontrole ingevoerd. Het is een van de twintig extra locaties die Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) heeft bekendgemaakt.

  1. Man gaat twee flessen wijn en slaappil achter de kiezen partner met vleesmes te lijf: “Ik wil zelf dat dit nooit meer gebeurt”
    PREMIUM
    Turnhout

    Man gaat twee flessen wijn en slaappil achter de kiezen partner met vleesmes te lijf: “Ik wil zelf dat dit nooit meer gebeurt”

    Het was een gezellige dag bij een vriend geweest met de nodige wijn, maar eens terug thuis kregen L.P. en zijn partner het aan de stok omdat hij slaappillen wilde. L.P. greep naar een keukenmes en ging dreigend boven het slachtoffer staan en stak haar uiteindelijk met een mes. Het bleef gelukkig bij een steekwonde in de arm omdat het slachtoffer zich kon verweren. “De alcohol en de pillen zorgden voor een kortsluiting”, zegt L.P. nederig. “Ik besef dat dit nooit meer mag gebeuren.”