Het interieur van Brasserie George/Hamburger George
Volledig scherm
PREMIUM
Het interieur van Brasserie George/Hamburger George © Jef Van Nooten

RESTOTIP. Brasserie George: “Belgische keuken met veel lokale producten”

MerksplasZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Brasserie George in Merksplas. Het vierde restaurant ‘met een jongensnaam’ van Piet-Hein Van Spaendonck en Steffi Van de Sande. Ondergebracht in de totaal vernieuwde Lindehoeve.

  1. Nederlandse brandweermannen komen mee blussen in grensstreek van Hoogstraten: “Voor de brandweer telt elke seconde dus dit kan van levensbelang zijn”
    Hoogstraten

    Nederland­se brandweer­man­nen komen mee blussen in grens­streek van Hoogstra­ten: “Voor de brandweer telt elke seconde dus dit kan van levensbe­lang zijn”

    De Hulpverleningszone Taxandria heeft een belangrijke overeenkomst gesloten met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Voortaan zal in de grensstreek van de Hoogstraatse deelgemeenten de Nederlandse brandweer automatisch verwittigd worden én mee uitrukken. “Voor de brandweer telt elke seconde dus als we op deze manier tijd kunnen winnen, moeten we daar wel fors op inzetten”, zegt zonecommandant Luc Faes.